Onze diensten

Diensten

Sennac bied je de complete IT-oplossingen die je nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien. Of je nu interim professionals zoekt, strategisch IT-advies nodig hebt, of op maat gemaakte softwareontwikkeling verlangt, wij hebben de juiste diensten om aan uw behoeften te voldoen. Onze Interim professionals bieden flexibele en directe ondersteuning voor tijdelijke projecten, terwijl onze IT-consultants je helpen bij digitale transformatie en procesoptimalisatie.

Wij leveren ook hooggekwalificeerde developers, programmeurs, analisten en scrum-specialisten die naadloos kunnen aansluiten op jouw projecten en teams. Met onze diepgaande technische expertise zorgen wij ervoor dat je de juiste oplossingen krijgt die jouw bedrijfsprocessen verbeteren en jouw technologische doelen bereiken. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om efficiëntie te verhogen en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Software Development

Sennac biedt uitgebreide expertise met haar professionals op het gebied van JAVA en .NET met ruime kennis van technische Tooling/Technologieën. Deze omvatten onder andere Java, Angular, Hibernate, MVC, Spring, JBoss, JavaScript, JMeter, Eclipse, JSP, .NET, C#, en Visual Studio. Dit alles wordt toegepast op verschillende platformen annex Cloud omgevingen, met naadloze integratie naar de gewenste databasebeheersystemen. Onze aanpak volgt de Agile/Scrum-methodologie, waarbij “Development-on-Demand” en “Testing-on-Demand” worden geleverd binnen een CI/CD/CT-omgeving. Met oog voor detail, inzicht en een Europese werkethiek.

IR- Uitvoering

​Onze IT-professionals bieden beleids-, functioneel- en technisch advies om bedrijven te helpen bij digitale transformatie. Wij analyseren jouw IT-omgeving, identificeren knelpunten, en bieden oplossingen die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van bedrijfsprocessen, cloud-implementaties, of IT-beveiliging, er wordt gezorgd voor naadloze integratie en schaalbare oplossingen. Met een klantgerichte aanpak en diepgaande kennis van de laatste technologieën, ondersteunen wij organisaties bij het behalen van hun technologische doelstellingen en het verhogen van efficiëntie.

Interim assignments

Sennac levert ervaren IT-professionals voor interim-opdrachten. Onze specialisten passen zich snel aan jouw werkomgeving aan en bieden tijdelijke ondersteuning voor complexe projecten al of niet in piekperiodes. Van projectmanagers en developers tot systeembeheerders, Sennac zorgt voor flexibele en betrouwbare versterking van jouw team. Met een focus op kwaliteit en resultaat zorgen onze interim-specialisten voor de continuïteit van jouw IT-projecten, zonder de noodzaak van langdurige wervingsprocessen.

sennac-interim-assignments-ontwikkelaars-technische-tools-technologieen